Kako prebaciti zvuk sa slušalica na zvučnike

Moguće je da će vremenom korisnik uređaja morati prebaciti slušalice na zvučnike. Stoga, za provođenje ovog procesa, mora se imati neko znanje. U ovom ćemo članku razmotriti ne samo njih izravno, nego i analizirati princip instaliranja jednog zajedničkog prekidača kako biste dobili željeni zvuk.

Kako brzo prebaciti između audio uređaja

Naravno, kako ne bi svaki put pristupili sustavu osobnih računala, razvijeni su posebni alati. Njihovo preuzimanje omogućuje korisniku da jednim klikom prebaci slušalice na zvučnike. Dakle, u nastavku su predstavljene sljedeće radnje koje će zasigurno pomoći čak i početniku majstoru u postizanju rezultata:

 • Sam program naziva se "DefSound" i ne zauzima puno prostora. Što se njegovih glavnih prednosti tiče, to je nedostatak potrebe za ugradnjom, kao i pružanje mogućnosti za prebacivanje nakon pokretanja s ladice. Dakle, da biste ga dobili, morate posjetiti službenu web stranicu i tamo preuzeti arhivu.
 • Tada ga možete raspakirati.

Pozadina. Ako ih ima dvije, onda je bolje koristiti onaj koji odgovara broju bita u OS-u.

 • Zatim možete stvoriti posebnu mapu pod bilo kojim nazivom. Nakon toga, bit će vam dostupan u izborniku kroz "start". U nju morate umetnuti same veze koje su prethodno preuzete.
 • Sljedeći korak je da jednom kliknete desnom tipkom miša i otvorite odjeljak "Svojstva". Sada trebate otići na "prečac" i odabrati liniju "objekt". Tamo ćete vidjeti slijed poput "staza do datoteke - broj uređaja - funkcija". Govoreći o drugom parametru, treba spomenuti da je to njegov serijski broj. Što se tiče trećeg, pa je odabran prema zadanom.
 • Približavajući se kraju, vrijedno je odrediti vruće tipke koje ćete koristiti u budućnosti. Da biste to učinili, primijenite značajku "brzi poziv".
 • Na kraju je potrebno samo označiti "u redu" za spremanje promjena.

Dakle, kada pritisnete određenu kombinaciju tipki, možete prebaciti opremu po želji.

Instalirajte i konfigurirajte Audio Switcher

Prvo morate shvatiti da je predstavljeni uslužni program besplatan i opskrbljuje rad pogodnošću i brzinom u prebacivanju dizajna.

 • Da biste ga instalirali, idite na službenu web stranicu i spremite datoteku kao .zip i kopirajte je na prikladno mjesto za vas izravno na računalu.

 • Primijetit ćete da se ikona pojavila u ladici. Stoga trebate desnom tipkom miša kliknuti ikonu i odabrati Open Preferences.
 • Slijedi postavljanje. Istaknut je prozor s predloženim karakteristikama. Preporučuje se zabilježiti one koji su označeni brojevima 1, 2, 3, 5, 9 i 10. Tako će se program pokrenuti na ulazu u sustav, a ne spominjati preuzimanje.

 • Tada možete pokrenuti odjeljak "Otvorite postavke" i pokažite na jedinicu koja će raditi prema zadanim postavkama.
 • Sada možete upravljati u dva klika. Samo trebate kliknuti na prozor uslužnog programa i označiti ga u prozoru koji automatski iskoči potrebni uređaj.

Pogledajte video: Kako podesiti Zvucnu Kartu Mikrofon,Zvucnike i Slusalice (Siječanj 2020).

Loading...

Ostavite Komentar