Kako spojiti upravljačku palicu na televizor

Ako je korisnik sretan vlasnik Smart TV-a, tada će prije ili kasnije ustanoviti da, osim što može uživati ​​u svim najnovijim filmovima i web-lokacijama za pregledavanje, ima priliku pokrenuti široku paletu aplikacija. Mnogo OS-ova Smart TV temelji se na Androidu, što omogućuje pokretanje mnogih igara namijenjenih pametnim telefonima na televizoru. Za ugodniji proces igranja, korisniku će možda trebati igraća ploča spojena na televizor. Postoji nekoliko načina za uspostavljanje ove veze.

Kako spojiti upravljačku palicu na televizor

Najlakši način je spojiti gamepad putem prijemnika ili Smart TV konzole. Da biste to učinili, samo spojite USB kabel upravljačke palice na odgovarajući priključak i nekoliko sekundi držite gumb HOME (ili slično). Veza je uspostavljena i gamepad je spreman za upotrebu.

Također, mnogi uređaji podržavaju vezu putem Bluetooth-a. Za to. Da biste izvršili prebacivanje dva uređaja na ovom kanalu, morate omogućiti ovu funkciju i na upravljačkoj ručici i na konzoli. Nakon toga, idite na postavke i potražite i prebacite se s potrebnim uređajem.

Zašto spojiti upravljačku palicu s televizorom

Prije svega, gamepad vam omogućuje uživanje u ugodnoj igri na velikom ekranu. Na Smart TV-u postoji mnoštvo različitih igara koje se razlikuju po grafici i igri. Svaki korisnik može pronaći aplikaciju po svojoj želji.

Neki operativni sustavi omogućuju vam instaliranje .apk aplikacija drugih proizvođača. što otvara mnoge funkcije za korisnike koji su upoznati s instaliranjem programa treće strane na Android platformi. U ovom slučaju, ogromna količina različitih aplikacija postaje dostupna za instalaciju, od običnih casual igara do velikih AAA projekata s izvrsnom grafikom, zapletom i igranjem.

Upozorenje! Prije postavljanja igre u svrhu igranja na gamepadu, trebali biste provjeriti podržava li kontrola džojstikom, jer većinu ovih aplikacija kontrolira senzor.

Pogledajte video: Mala skola mehanizacije - otvorena hidraulika traktora za popravku i podesavanja (Travanj 2020).

Loading...

Ostavite Komentar