Napravite klupu transformatora - crteži, veličine

Naravno, sama gradnja bilo kojeg izuma razlog je ponosa. Štoviše, ovo štedi novac i pruža zadovoljstvo. Međutim, treba razumjeti da je potrebno uzeti u obzir neke nijanse, značajke. A kako bi radni proces bio što produktivniji, napisan je ovaj članak, koji će vam reći o onome što biste trebali znati i na koje točke treba obratiti pažnju.

Bench transformator

Poželjno je zamisliti kako se konstrukcija karakterizira i na koje se klasifikacije dijeli.Napravite sama transformatorska klupa - crteži, dimenzije važni su kriteriji za postizanje pozitivnog i očekivanog rezultata.

Vrsta

Svaki budući korisnik odabire za sebe najprikladniji model. Neki je radije ako se mogu smjestiti tri osobe, za nekoga je važno imati countertop. Stoga postoje sljedeće vrste:

 • Klasik. Možda ćete primijetiti da izvana takav uređaj izgleda skromno. Nema nepotrebnih detalja i raznih elemenata. Ali u funkcionalnosti može ugoditi svima. Kapacitet ove zgrade je prilično velik. Pored toga, u nedostatku gostiju, moguće je sklopiti jedinicu na dva sjedala. Također, ne zaboravite na prisutnost malog stola na koji se laptop ili drugi slični predmeti mogu bez problema uklopiti.
 • Opcija preklapanja (klupa cvijet). Unatoč činjenici da je predstavljeni uređaj najsličniji prethodnom, ovaj ima svoje jedinstvene značajke. Po nazivu možete pogoditi da je dizajn sličan rascvjetalom cvijetu. Glavna prednost je mogućnost pomicanja dijelova unatrag kako želite. Osim toga, jedinica u koordiniranom obliku je dovoljno jednostavna za nošenje.

Stolni transformator

Što se tiče ove sorte, to je masa njegovih urođenih prednosti. Dakle, u nekoliko sekundi možete proširiti cijelu strukturu i bez puno truda u nju. Štoviše, uređaj se može okrenuti s jedne klupe na drugu - sa stolom i dva sjedala koja mogu smjestiti do 6 osoba. U moderno doba takav se model smatra najčešćim, ima prilično veliku potražnju među potrošačima.

Napravite klupu transformatora

Da biste dovršili cijeli postupak što je točnije moguće, preporučuje se da slijedite sljedeći algoritam u predstavljenom slijedu.

Crteži i dimenzije

Prvo se morate pažljivo pripremiti. Ovaj korak uključuje i odabir željenog mjerila građevine, te daljnje stvaranje skice koja olakšava orijentaciju u radu. Dakle, testirani krug s približnim parametrima prikazan je dolje. Naravno, najteža radnja u tom pitanju bit će izgradnja samog mehanizma. Zbog njega će se uređaj transformirati.

Odaberite materijale

Da biste izbjegli pogrešne proračune, prvo biste trebali pripremiti sve potrebne detalje. To prije svega uključuje:

 • Električna bušilica.
 • Standardni odvijač (ako nema, možete koristiti odvijač).
 • Građevinski ugljen.
 • Bugarski.
 • Testera bilo koje vrste.
 • Poseban lak.
 • Stroj za mljevenje.
 • Proizvodi za pričvršćivanje (vijci, vijci, vijci i matice).

Što se tiče samog materijala, tako to može biti bilo koji uzorak dasaka i greda. Glavna stvar je da su planirani. Sve bi trebalo preferirati bor, ariš ili breza.

POMOĆ! Ako želite napraviti najdržljiviji proizvod, tada postoji i prilika da koristite hrast.

Evo količina i parametara koje će dijelovi trebati:

 • Dvije šipke s pokazateljima od 90 do 45 do 1445 milimetara.
 • Pet šipki od 90 do 32 do 1480 mm.

Korak po korak upute

Sada kada su svi potrebni alati i dijelovi spremni, možete prijeći na glavnu fazu cijelog postupka - samu proizvodnju.

 1. Prvo morate prikupiti noge za strukturu. Da biste to učinili, trebate izrezati 8 identičnih proizvoda iz šipki, čija duljina treba biti 70 centimetara. Za ravnotežu, možete stvoriti male odjeljke sa svih strana.
 2. Tada je vrijedno započeti izgradnju okvira. Potrebno je izrezati 4 dijela od 170 cm i 40. Dalje, potrebno ih je usidriti i učvrstiti vijcima. Unaprijed izbušene rupe u njima.
 3. Dalje, morate uzeti šipku i zabiti je, tako podijeliti strukturu na odjeljke od 500 mm.
 4. Zatim možete povezati noge sa sjedištem na udaljenosti od 10 mm iz svih mogućih kutova. U ovoj fazi preporučljivo je čvrsto pričvrstiti sve dijelove na 3 vijka.
 5. Uostalom, naoružajte se trakom od 70 do 170 i pričvrstite je dodatnim dijelovima.
 6. Svi dobiveni proizvodi mogu se kombinirati u jedinstveni sustav. Preporučuje se upotreba svornjaka.
 7. Između klupe i štita potrebno je pričvrstiti dva materijala, čija je duljina 40 centimetara. I ostale trupce (svaki 110 cm) treba pričvrstiti vijcima za samorezno stanje tako da se formira nagnuta leđa.
 8. Zaključno, savjetuje se provjera rezultirajuće strukture na čvrstoću. Ako je rezultat zadovoljavajući, možete započeti s preradom proizvoda. To jest, trebali biste uzeti stroj za mljevenje i obaviti tehničku fazu.

Dekoracija

Da bi se osigurala dugovječnost konstrukcije u radu, potrebno je uključiti se u visokokvalitetnu obradu uređaja. Da biste to učinili, pokrijte materijal mrljom ili posebnim lakom.

VAŽNO! Proizvod se suši u roku od 36 sati, stoga je nemoguće koristiti izum odmah nakon lakiranja.

U slučaju da montirate klupu na svježem zraku, materijal možete opremiti vodonepropusnom bojom. To je potrebno kako se stablo ne bi počelo brzo truliti i plijesniti. Pored toga, povremenim udvaranjem možete zajamčiti dug radni vijek građevine.

Pogledajte video: Kako napraviti uzorak MUNJE na drvetu (Ožujak 2020).

Loading...

Ostavite Komentar