Mogu li obrijati glavu, prepone, pazuhe, noge električnom britvicom?

U doba razvoja moderne tehnologije tržište nam nudi razne proizvode za stvaranje ljepote lica i tijela. Jedan od tih proizvoda je električni brijač. Ovo je poseban stroj za brijanje koji vam omogućuje brzo i jednostavno uklanjanje neželjenih dlačica s tijela. Ali postoji mnogo pitanja o ovom uređaju. Danas ćemo ih analizirati.

Mogu li obrijati glavu električnom britvicom?

Ovo je prilično čest postupak za koji se koristi električna britva. Podijeljen je u dvije sorte - mrežaste je i rotacijske. Prva se opcija smatra sigurnijom od druge. Dizajn mrežnog električnog brijača omogućuje vam nježno i jednostavno brijanje dlačica, a pritom nema kontakta kože s oštricom. Ova je opcija idealna za muškarce s osjetljivom kožom.

Rotacijski električni brijač nije prikladan za meku kožu i povećava vjerojatnost posjekotina tijekom brijanja. No rezultat je savršen, električni brijač gotovo je tih i kompaktan.

Važno! Rotacijski model zahtijeva više vremena za brijanje, a mrežasti se model može koristiti čak i kod suhih brijanja.

Brijanje intimnog područja (pubis)

Muškarci sve više razmišljaju o brijanju u intimnom dijelu tijela. Važno je razumjeti da se za brijanje skrotuma ne preporučuje uporaba električnih brijača.

U intimnom području kožu odlikuje nježnost, pa je ovaj uređaj može ozlijediti. Ako postoji volja za eksperiment, onda se sredina skrotuma treba isključiti iz brijanja električnim brijačem - opasno je i neugodno.

Brijanje ispod pazuha pomoću električnog brijača

Pazduhe se također smatraju problematičnim mjestom i potrebna je pažnja. Brijanje je glavna komponenta njege, za to možete koristiti strojeve za jednokratnu upotrebu i električne brijače. Glavna stvar koju treba shvatiti je da morate biti oprezni u postupku, jer je na tim mjestima koža vrlo nježna i sklona oštećenjima.

Uređajem se ne smije nekoliko puta provoditi na koži, a pokreti brijanja trebaju biti odozgo prema dolje s periodičnim pregledom kože. Brijač mora biti oštar, jer će tupa oprema nanijeti štetu.

Električni brijač

Električni brijač se također može koristiti za njegu stopala. Za to će trebati pjena za brijanje i losion za njegu kože nakon nje. Ovdje također trebate pažljivo i precizno koristiti opremu.

Prema recenzijama žena koje koriste ovu metodu brijanja, rezultat je savršeno glatki, isključujući pojavu iritacije, jer nema kontakta kože s lopaticom.

Preporuke za brijanje za nestandardna područja

Prije postupka brijanja, neke točke koje treba razmotriti:

  • Kožu treba pariti;
  • Obvezna uporaba pjene i losiona;
  • Kožu ispod pazuha nakon brijanja treba zaštititi od daljnje uporabe dezodoransa;
  • ako postoji iritacija, brijanje treba isključiti;
  • Koristite električni brijač na nogama treba temeljiti na rastu kose, a ne protiv njega;
  • Koristite opremu prikladnu samo za vaš tip kože.

Zaključak je jasan, možete koristiti električnu britvicu ako želite postići dobar rezultat bez ozljeda. No treba imati na umu da se strani uređaj ne može koristiti, samo je osobni električni aparat stvar higijene i kvalitete uporabe.

Pogledajte video: Kako se brije (Prosinac 2019).

Loading...

Ostavite Komentar